Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

2újautóKétezer köbcentis, dízel, 140 lóerős, bekapcsolható összkerékhajtású és a hasmagassága az átlagos személyautókkal ellentétben majdnem eléri a 20 centit – ilyen paraméterekkel rendelkezik az a Skoda Yeti terepjáró, melynek indítókulcsát szerdán adta át Farkas Gábor r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány Bartis Gábor és Erl Attila körzeti megbízottaknak Menoni Gabriella Várgesztes és Beke László Környe polgármestere jelenlétében.

A környei Polgármesteri Hivatal parkolójában tartott átadás során elhangzott: bár a korábbi, újszerű állapotban lévő szolgálati gépjármű is csak 19 ezer kilométert futott, az új autó beszerzése a környékbeli nehezen megközelíthető helyek miatt vált szükségessé. Az igényt Beke László polgármester jelezte dr. Forrai Zsolt, a tatabányai kapitányság vezetője felé, aki továbbította a kérést a megyének, ott pedig indokoltnak találták, így az új terepjáró szerdától már szolgál is a körzetben, 1újautóbár a házigazda település polgármestere – megköszönve a gesztust és a munkaeszközt – azt kívánta, hogy minél kevesebb feladatuk legyen a rend őreinek.

Bartis Gábor r. főtörzszászlós és Erl Attila munkáját Környe tekintetében a Homokhegy, Öreghegy, tópart, a Tata felé vezető földutak és az erdős területek megközelítésében segíti az autó, míg Vértessomlón az Óhegy dűlő, Várgesztesen az Agyagverem, valamint szintén az erdei és földutak válnak – csapadékos, havas időben is – autóval járhatóvá a körzeti megbízottak számára.

3újautó 5újautó6újautó

 

Megosztás