Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Mint arról már beszámoltunk, január 19-én Várgesztesen indult útjára a 11. évadját kezdő Sváb-kupa elnevezésű teremlabdarúgó-torna, melynek sorozatában idén immár második alkalommal az U12-es utánpótlás csapatok is pályára lépnek. Az előző héten Környe volt a házigazda, a hazai pálya azonban ezúttal nem kedvezett, csapatunk a negyedik helyen végzett: a kecskédi és vértessomlói gárdától is vereséget szenvedtek, s csupán az Oroszlánnyal sikerült egalizálniuk, ám az 1-1-es döntetlen értékét emeli, hogy a bányászváros gyerkőcei 7 ponttal magabiztosan szerezték meg a forduló első helyét.

A harmadik fordulóban, a hétvégén Kecskéd volt a házigazda, ahol délelőtt a gyerekek mérkőzésein a hazaiak sorra verték elsőként az Oroszlányt, majd a Vértessomlót, s végül a Környét is. Így, kilenc pontjával veretlenül végzett az első helyen az együttes. Az ezüstérmet Oroszlány, a bronzot Vértessomló utánpótlása vihette haza, a környeiek a negyedik helyen végeztek.

A felnőttek versengése az első helyezés tekintetében lefutottnak is nevezhető, hiszen a kecskédiek Várgesztesen, Környén és hazai pályán is az élen végeztek. A harmadik forduló második és harmadik helyén pontegyenlőség alakult ki, míg a több lőtt gólok száma alapján a Vértessomló megelőzte a Környét. A negyedik helyen a Várgesztes végzett.

 

Megosztás