Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A néptánc és báb tanszak után szerdán a környei általános iskola kis grafikusai is megmutatták, mennyit fejlődtek a félévi vizsga óta. Soltész László büszke lehet tanítványaira, hiszen a diákok a „mester” utasításait követve bátran bontogatják szárnyaikat, s a vizsga mindannyiuk számára sikerrel zárult. De hogy pontosan milyen érdemjegyeket rejt majd a bizonyítvány, az csak a 20-ai évzáró ünnepségen derül ki.

Már most lehet jelentkezni a Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 2011/12-es tanévének művészeti tagozataira!

Az iskola minden táncolni vágyó, színészkedni szerető, bábok bőrébe bújó, illetve rajzoláshoz kedvet érző gyermek jelentkezését várja, s a támogatási díj két részletben való megfizetésére is lehetőséget biztosít!

Azon tanulók számára, akik rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülnek, a művészeti oktatás ingyenes a támogatást igazoló önkormányzati határozat bemutatásával.

A művészeti tagozat 2011/12-es tanévére beiratkozni a nyári szünet előtt június 14-én 12 és 14, valamint június 20-án 15 és 16.30 óra között lehet.

Megosztás