Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Bár igencsak zord idő jellemezte szeptember 22-ét, a környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola szinte minden diákja kerékpárra pattant, vagy gyalog, illetve busszal érkezett az intézménybe az autómentes napon. A kezdeményezéshez nyolcadik alkalommal csatlakozott az iskola, és ezúttal a Vackor Óvoda és Bölcsőde is.

A partnerprogramnak köszönhetően az oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium, az OSE Kerékpáros Szakosztálya, a TSC Eötvös Lóránd Szakgimnázium és Szakközépiskola, a Hunyadi Mátyás Általános Iskola, a József Attila Általános Iskola és a Benedek Elek EGYMI Oroszlány intézmények is csatlakoztak a nemzetközi felhíváshoz, így nagyon sok diák vett részt a megmozdulásban.

A szülők is kiváló partnernek bizonyultak, az iskola számukra is köszöni, hogy szívükön viselték a felhívás teljesítését és segítették gyermeküket, a diákokat az országos mozgalomhoz való csatlakozásban, s egyáltalán nem utolsó sorban abban, hogy szeptember 22-én minél kevesebb kipufogógázzal terheljék környezetünket. Végül az október eleji eredményhirdetésen a környei iskolások mindegyike felállhatott a képzeletbeli dobogó valamelyik fokára.

A részvétel alapján aranyérmes teljesítményt nyújtott a 8a; 8b; 6b; 7b; 7a, második helyezést ért el a 6a; 5b; 5a; 4b, míg a harmadik helyezettnek járó ajándékot az 1a; 4a; 3a; 2a; 2b; 3b diákjai vehették át. Az intézmény ezúton fejezi ki köszönetét a szülők számára az együttműködésért, az „Értetek, Nebulókért!” Alapítvány részére pedig az anyagi támogatásért.

 

Megosztás