Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

XXLMondhatni lemásolták a decemberi Karácsony Kupa dobogós helyezéseit szombaton Környén, amikor a Farsang Kupa keretében csapott össze öt helyi labdarúgó együttes az általános iskola tornatermében. Az, hogy a maskarás időszakban is teremfocizni hívják a falubelieket, lassan negyedszázados múltra tekint vissza, idén 23. alkalommal rúgták a bőrt, a tíz mérkőzés végére 98 gól született.

XXL-VashídA Karácsony Kupát megszerző XXL Redőny gárdája már az utolsó két meccs végeredményétől függetlenül a zsebében érezhette a legfényesebben csillogó serleget, s miután a kilencedik mérkőzést 3-1-es győzelemmel zárta a Vashíd az Athletrico ellen, a decemberi ezüstérmes csapat neve ismét a második helyre került. Az utolsó összecsapás azonban több szempontból is „sorsdöntőnek” számított, hiszen ha az addig nulla pontos Lodzsi Color győzelmet ér el a Kisház FC ellen, farsang-kupa_11akkor három csapat is három ponttal zárta volna a napot, ha viszont kikap, akkor az utolsó helyen végez. Az olyannyira áhított siker azonban a Lodzsi minden törekvése ellenére elmaradt, így a Kisház FC szerezte meg a harmadik helyet, ugyanúgy, mint két hónapja.

Az eredményhirdetésen Török Mihály szervező a kupagyőztes XXL Redőny gárdájából két játékosnak is külön gratulált: a torna gólkirályi címét Kiss Márk nyerte el 9 góllal, míg a legjobb kapusnak járó elismerést Kosztelnik Miklós.

farsang-kupa farsang-kupa_02 farsang-kupa_03 farsang-kupa_04 farsang-kupa_05 farsang-kupa_06 farsang-kupa_07 farsang-kupa_08 farsang-kupa_09 farsang-kupa_10 farsang-kupa_12 farsang-kupa_14 farsang-kupa_15 farsang-kupa_16 farsang-kupa_17 farsang-kupa_18 farsang-kupa_19 VashídKisházKiss-MárkKosztelnik-Miklós

Megosztás