Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

csoportAz idei, immáron 24. környei Farsang Kupán már az első meccs kezdetét jelző sípszó elhangzásakor sem volt kérdés, hogy valamennyi csapat dobogós helyezést ér el, miután három formáció csapott össze az elsőségért az általános iskola tornatermében szombaton.

A riválisok kis létszáma azonban egyáltalán nem befolyásolta a meccsek hangulatát és pörgését: a három találkozón 32 gól született, a hatalmas kapufák és kihagyott gólhelyzetek számát megsaccolni is nehéz lenne.

Az első mérkőzésen az Athletrico 5-1-es vereséget szenvedett el a Lodzsi Color-tól, majd a következőn 9-3 arányút a Kisház FC-től. A Kisház a Lodzsi Color ellen3farsang-kupa egy góllal megfejelte az előző meccsén elért eredményt, s 10-4-es győzelmével meg is szerezte a Farsang Kupát, a második helyre utasítva a Lodzsit, míg a harmadikra az Athletricot. A kupagyőztes csapat két játékosa, Szalai Tamás és Kiss Sándor is 5-5 találattal versengett a Gólkirályi címért, melyet végül egy pénzérme feldobása után Kiss vehetett át Török Mihály képviselőtől, a torna szervezőjétől. A legjobb kapusnak járó elismerést is megőrizte a Kisház FC, miután Szemeti Csaba bizonyult a legjobb hálóőrnek.

A díjátadást követően Török Mihály azt is „megsúgta” a résztvevőknek, hogy ha minden a tervek szerint halad, két év múlva már a község új sportcsarnokában dőlhet el, ki viszi haza a Farsang Kupát.

kisházlodzsiathletrico1farsang-kupa 2farsang-kupa 4farsang-kupa 5farsang-kupa 6farsang-kupa 7farsang-kupa 8farsang-kupa 9farsang-kupa 10farsang-kupa 11farsang-kupa 12farsang-kupa

Megosztás