Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A környeiek akár KÉT BICÓT is nyerhetnek! Nagy BEBICIKLIZÉS október 19-én 10 – 16 óráig a Tatabánya – Oroszlány között megépült kerékpárúton korhatár nélkül! A NAGY bebiciklizés útvonalába (Oroszlány: Gárdonyi Sportcentrum, Kecskéd: Barátok Asztala Étterem, Környe: Sportpálya, Fácánkert Söröző) 10-től 15 óráig bárhol, bármikor be lehet csatlakozni, a szükséges négy pecsétet bármilyen sorrendben meg lehet szerezni. A regisztrációs lapok Környén a Sportpályán és Oroszlányon a Gárdonyi Sportcentrumban vehetők át, a 4 pecsét összegyűjtése után legkésőbb 16 óráig kell visszaérni az oroszlányi sportcentrumba, ahol  a környei önkormányzat által vásárolt KTM kerékpár is gazdára vár. Az oroszlányi sorsoláson lakhelytől függetlenül valamennyi, a 4 pecsétet összegyűjtő kerékpáros részt vehet, aki nem tud jelen lenni, az tüntesse fel a telefonszámát a regisztrációs lapon! Környén nemcsak további értékes ajándékokkal, de érdekes helytörténeti információkkal is gazdagodhatnak a kerekezők szombaton, a helytörténeti bebiciklizéshez részvételi lap 9.30-tól a Sportpályán szerezhető be.

A túra állomásai: Környe Sportpálya – Fácánkert – Által-ér – Bolgár kertészet – környei tó.

A helytörténeti bebiciklizés felvezetővel indul 10, 11 és 12 órakor. A helytörténeti túra megtétele mellett a sorsoláson való részvétel feltétele a Sportpályán egy ügyességi feladatsor teljesítése, vagy egy közlekedési tesztlap kitöltése is 10 óra és délután fél 2 között.

A sorsoláson 14 órakor a környei állandó lakhellyel rendelkezők (lakcímkártyával, vagy Környe Kártyával kérjük igazolni) női, férfi és gyermek kategóriában 1-1 KTM kerékpárt nyerhetnek, a helytörténeti túrát teljesítő nem környei kerekezők között különböző kerékpáros ajándékok várnak gazdára.

A főnyereményeket és egyéb ajándékokat Környén kizárólag a sorsolás időpontjában (14 óra), személyesen lehet átvenni! Ha a nyertes nincs jelen, újrasorsolás következik.

NAGY BEBICIKLIZÉS!

KÖRNYE: a helytörténeti túra és az ügyességi pálya/közlekedési totó teljesítésével a környeiek női, férfi és gyermek kategóriában 1-1 KTM kerékpárt nyerhetnek, a nem környeiek kerékpáros felszerelési ajándékokat. Sorsolás a művészeti kerékpár bemutató után, 14 órakor, a nyereményeket kizárólag személyesen lehet átvenni!

15 óra: az ország első kerékpáros lakatfalának átadása Majkon

OROSZLÁNY: pecsétgyűjtés a Gárdonyi Sportcentrumban, Kecskéden a Barátok Asztala Étteremnél, Környén a Sportpályán, és a Fácánkert Sörözőnél. Valamennyi sikeres pecsétgyűjtő sorsoláson vesz részt, amely során a környei önkormányzat által vásárolt KTM kerékpár is gazdára vár. Sorsolás 16 órakor az oroszlányi Gárdonyi Sportcentrumban.

Megosztás