Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Fisch Kft. Tatabánya és a környei önkormányzat támogatásával rendezett a gyermek tagjai részére horgászversenyt szeptember 11-én a Környei Horgász Egyesület. A rendezvényt és a horgászatnak hódoló utánpótlást a tavalyihoz hasonlóan igencsak a kegyeibe fogadta az időjárás, hiszen kellemes nyári melegben bűvölhette a vizet a 47 nevező, és az őket kísérő szülők, nagyszülők.  

Épp akkor kezdte el rángatni, amikor vége lett a versenynek! – panaszolta bánatosan egy kisfiú délben, de olyan is akadt, akinek a verseny lefújása előtt fél órával fogyott el a türelme, és csomagolta el a horgászfelszerelését.  A 4 órás verseny alatt 27 apróságot került el a horgászszerencse, a többiek viszont nagyon szépen teljesítettek, hiszen összességében 42 kiló 32 dekát mérlegeltek, igaz volt, akinek a neve mellé csupán 20 deka került.

2 kiló 12 dekával a hatodik helyet szerezte meg Jeszenovics Róbert, 2 kiló 90 dekával lett az ötödik Buda Péter, 4 kiló 86 dekával a negyedik Paluska Zétény. A dobogós helyezettek joggal büszkélkedhettek, hiszen a bronzérmes Hartmann Ákos 5.06 kilót mérlegelt, a második helyezett Vaskó Lívia 6 kiló 57 dekányi halat fogott ki, s nála majdnem egy kilóval többet, 7 kiló 76 dekát az első helyezett Mikulinszki Dániel.

Megosztás