Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Kétszázkilencvenegy diák számára kezdődött meg hivatalosan is az új tanév péntek délután a Kisfaludy Mihály Általános Iskolában. A nagyok között kissé megilletődve nézelődött az a 35 apróság, akik idén ülnek először iskolapadba, azonban az ő megszeppenésük is elszállt, amikor átvették az intézmény címeres nyakkendőjét, amely mostantól hirdeti, hogy ők is „Kisfaludys” diákok.

Meglátjátok, itt is vidáman telnek majd a napok: munkával, játékkal, tanulással – bíztatta a legapróbbakat Trézlné Staudinger Csilla igazgató, s valamennyi tanulótól azt kérte, éljenek az intézmény biztosította szakkörök, művészeti képzés, nyelvórák, délutáni foglalkozások lehetőségével, hiszen felnőtt korukban többször kényszerülhetnek pályamódosításra, ezért az általános iskolában kell megteremteni azt a szilárd alapot, amelyre a későbbi tanulmányaikat építhetik.

Szeretném, ha ebben a tanévben még nagyobb szorgalommal kezdenétek a tanulást, kívánok nektek sok-sok energiát, kitartást, hogy az év végén örömmel és büszkén vigyétek haza a bizonyítványt – fogalmazott az igazgató, majd hivatalosan is bejelentette az új tanév megnyitását.

Az intézmény művészeti tagozataira még lehet jelentkezni szeptember 4-én és 6-án 13.00 – 16.30, szeptember 7-én 12.00 – 15.30, valamint 11-én és 13-án 13.00 – 16.30 óráig.

Megosztás