Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

lsd_9484Az ÉLESS-SZÍN a környei Művelődési Házban december 9-én (péntek) 19 órától bemutatja: Heltai Jenő – AZ ÉDES TEHER – AVAGY HOGYAN ADTAM FÉRJHEZ A FELESÉGEMET? (zenés bohózat 3 felvonásban) Színpadon: Nyertes Zsuzsa, Mesterházy Gyula, Géczy Dorottya, Tóth Roland, Éless Béla, Heller Tamás, Bodor Géza, Kondákor Zsófia, Kertész Péter, Valler Gabriella, Nagy Imre, Zsolnai Péter.

Rendező: KONCZ GÁBOR és ÉLESS BÉLA. Az előadás Heltai Jenő örököseinek engedélyével, a HOFRA Kft. közvetítésével jött létre.

Jegyek november 17-étől vásárolhatók 2 500 Ft-os áron hétköznapokon 10 és 17 óra között. A KÖRNYE KÁRTYÁVAL RENDELKEZŐK NOVEMBER 14-étől KEDVEZMÉNYES ÁRON, 1 500 Ft-ért válthatják meg belépőjegyüket. Művelődési Ház Környe, Alkotmány u. 1. telefon: 34/473-091, 06 30/6462147

 „Jaj, ne aggódjon! Jobban ragaszkodom a váláshoz, mint valaha! – A számból vette ki a szót. Bámulatosan egyetértünk. – Először, mióta férj és feleség vagyunk!”

– így  Lenke, a feleség és Tamás, a férj.

Ezek után a pár remek hangulatban  egyezik meg a válásban. De az asszony csak akkor válik, ha a párja megfelelő férjet keres és hozományt is ad… a férj természetesen vállalja ezt is.

Na, most aztán furcsa és komikus helyzetek sora következik be és kiderül, még egy csinos feleséget sem könnyű férjhez adni. Különösen akkor, ha a férj választja ki az utódját.

Megosztás