Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Fehér táj fogadja a megyébe érkezőket, az utak havasak, jégbordásak. A rendőrség továbbra is korlátozza a 13-as és 81-es számú főutak, az Oroszlány és Környe, valamint a Környe és Tata közötti utak forgalmát. Az egyenruhások parkolókba terelik a tehergépjárműveket.

Azok a kamionok, melyek úti célja Fejér megye, rendőri felvezetéssel hagyhatják el Komárom-Esztergom megyét, a többieknek várakozniuk kell, míg az utak számukra is alkalmassá válnak a közlekedésre. Az M1-es autópályán kihelyezett jelzőtáblák is arra figyelmeztetik a tehergépjárműveket, hogy ne hajtsanak le a sztrádáról a 13-as útra. A balesetmentes közlekedés miatt szükséges a rendőrség ez irányú intézkedése, ezért a járművezetőktől megértést kér a hatóság.

A rendőrség figyelmezteti az állampolgárokat, hogy csak rendkívül indokolt esetben induljanak útnak. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedden megszakításokkal ugyan, de napközben is esni fog a hó, sőt késő délutántól délnyugat felől újabb hullámban valószínű intenzívebb havazás. Szerencsére sok baleset nem történt Komárom-Esztergom megye útjain.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy figyelmesen, türelmesen, nagyobb követési távolságot tartva közlekedjenek. A járművek téli felszereltsége továbbra is elengedhetetlen. Induljanak el időben, a hó eltakarítása miatt elszenvedett késedelmet ne menetközben próbálják meg ledolgozni.

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Megosztás