Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Nagyjából másfél évtizedes múltra tekint vissza, hogy az egészségnevelési hónapban, azaz november napjainak egyikén a Vöröskereszt Környei Alapszervezete ízletes, különleges, s legfőképpen egészséges finomságokkal ajándékozza meg a Vackor Óvoda és Bölcsőde apróságait, és az általános iskolásokat.

Andor Ildikó titkár és Vanyáné Kalocsai Mária a járvány miatt november 24-én az óvoda előtt adta át a vitaminbombákat Pekár Zita óvodavezetőnek, aki a gyönyörű birsalmák láttán azonnal megjegyezte: ezekből biztos, hogy kompót készül majd. A titkár a csoportoknak összességében majdnem 63 ezer forint értékben vásárolt, a kicsik később mézdinnyéből, kókuszdióból, maracujából, áfonyából, ananászból, sweetieből, kiwiből, mangóból, banánból, avocadóból, mandarinból, narancsból, datolyaszilvából, gránátalmából, szőlőből, pomelóból falatozhattak, vagy készíthettek gyümölcssalátát.

A titkár útja másnap vezetett az általános iskolába, ahol szintén az intézményvezető, Magyarits Katalin vette át a gyermekek nevében az egészséges és finom Túró Rudit, amit élvezettel majszoltak el a diákok.

A két intézmény hálásan köszöni Andor Ildikó titkárnak a finomságokat!

smart

smart

smart

 

Megosztás