Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

1a-sportnapÁprilisban a kedvezőtlen időjárás miatt elmaradtak a Kisfaludy-napok már hagyományos sportprogramjai, ám a szervezők már akkor ígéretet tettek, hogy amint lehetőség nyílik rá, megmozgatják az egész iskolát. Május végén a felsősök „pótolták a mulasztást”, csütörtökön pedig az alsós diákok.

Az iskola alsó tagozatos diákjai számára is a hagyományos tófutással indult a megmérettetés. A kicsikre 1 km futás várt, s a feladat teljesítése során bizony nem csupán a távval, de a tikkasztó hőséggel is meg kellett küzdeniük, így minden bizonnyal szinte felüdülést jelentett számukra, 2a-sportnaphogy a sportnap zárásaként izgalmas sor- és váltóversenyek résztvevői lehettek a tornateremben.

A futóverseny legjobbja lett korcsoportjában Tóth Szabolcs, Lopez Vega Hamka Emma, Szemeti Zétény és Labossa Luca. Második helyezést ért el Budai Levente, Fóthi Lara, Saáry Szabolcs, Bíró Viktória, míg a képzeletbeli célszalagot harmadikként szakította át Alapi Krisztián, Adamek Lili, Kerecsényi Ákos és Szücs Kinga.

3a-sportnap 4a-sportnap 5a-sportnap 6a-sportnap 7a-sportnap 8a-sportnap 9a-sportnap 10a-sportnap 11a-sportnap 1a-sportnap

Megosztás