Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Becsületemre és lelkiismeretemre fogadom, hogy Magyarországhoz és annak Alaptörvényéhez hű leszek, jogszabályait megtartom és másokkal is megtartatom; képviselői tisztségemből eredő feladataimat Környe fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen teljesítem, tisztségemet a magyar nemzet javára gyakorlom – tett le képviselői esküjét a környei testület november 29-ei ülésén Wind Károly Józsefné.

Svétecz László képviselő szeptember 21-én hunyt el, a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló törvény alapján az egyéni listáról megválasztott képviselői hely megüresedésekor a megbízatást a következő legtöbb szavazatot elérő jelölt veszi át. 2014 októberében az önkormányzati választás során a következő legtöbb voksot, 416-ot Wind Károly Józsefné érte el, így a ciklus további részében ő ténykedhet tovább képviselőként Környe fejlődése érdekében.

A testületi ülésen bizottsági összetételekről is határoztak a képviselők. Török Mihály távozik a Kulturális, Oktatási, Sport és Nemzetiségi Bizottságból, a jövőben a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság munkáját irányítja elnökként. Wind Károly Józsefné a Szociális és Egészségügyi, valamint a Kulturális, Oktatási, Sport és Nemzetiségi Bizottságok munkájában vesz részt tagként.

 

Megosztás