Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Az önkormányzatnak köszönhetően gazdag Jézuska érkezett a Vackor Óvodába, a kicsik kedd délelőtt sorra bontogatták a csodaszép ajándékokat, dobozokat, s amikor elérkezett a közös ünneplés ideje, alig akartak megválni új játékaiktól.

A jelenleg még két helyen működő intézmény 2-es épületében, ahol vegyes csoportok vannak, idén a Napsugarak készültek műsorral, míg az 1-esben hagyományosan a nagycsoportosok ajándékozták meg versekkel, dalokkal társaikat, s végül valamennyien dalra fakadtak, amikor a csillagszórók elkezdték szórni gyönyörű szikráikat.

Az 1-es telephely csoportszobáiba ezúttal az a három ezüstfenyő varázsolta a karácsony hangulatát, melyeket Wéber Ferenc ajánlott fel az intézménynek.

Bár még az idei ünnepig aludni kell párat, Nikáné Vadász Erzsébet intézményvezető nem titkoltan már a jövő évit várja, hiszen – mint elmondta – az önkormányzattól olyan ajándékot kapnak a gyerekek, az óvodapedagógusok, a szülők, s a falu közössége, aminél szebbről nem is álmodhatnak. A tervek szerint ugyanis májusban kezdődik az új óvoda építése, s ha a 2011-es karácsonyt még nem is ünnepelhetik közösen, a következő esztendő elején várhatóan már együtt lehet valamennyi vackoros apróság az új épületben.

Megosztás