Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

5kézműves-karácsonyiHa nem kézműves délutánról lenne szó, akár azt a fordulatot is használhatnánk, hogy futószalagszerűen készültek a karácsonyi ajándékok, díszek szombat délután a környei Művelődési Házban, ahol órákon keresztül lelkesen alkottak kicsik és nagyok: festettek, vágtak, ragasztottak, fűztek, készítették a karácsonyi díszeket, ajándékokat.

1kézműves-karácsonyiKörnyén már hagyománnyá vált, hogy az adventi időszak harmadik szombatján a Művelődési Házban karácsonyi ajándékkészítésre várják az érdeklődőket. A Vackor Óvoda és Bölcsőde dolgozói – mint minden évben – szombaton is sokféle tevékenységgel, kézműves technikával, számtalan alapanyaggal készültek, az érdeklődők pedig sorra érkeztek: az iskolások mellett az ovisok anyukájukkal, nagymamájukkal, de még egy-két apuka is elkísérte gyermekét.

21kézműves-karácsonyiA csemeték készíthettek ajándéktáskát, angyalkákat, mécses tartókat, díszeket, szalvétagyűrűt, függődíszeket, s megannyi apróságot, amelyekkel még szebbé és meghittebbé varázsolják majd a szépen feldíszített karácsonyfát, vagy az ünnepi asztalt.

2kézműves-karácsonyi3kézműves-karácsonyi 4kézműves-karácsonyi 6kézműves-karácsonyi 7kézműves-karácsonyi 8kézműves-karácsonyi 9kézműves-karácsonyi 10kézműves-karácsonyi 11kézműves-karácsonyi 12kézműves-karácsonyi 14kézműves-karácsonyi 15kézműves-karácsonyi 17kézműves-karácsonyi 18kézműves-karácsonyi 19kézműves-karácsonyi 22kézműves-karácsonyi 23kézműves-karácsonyi24kézműves-karácsonyi

Megosztás