Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a környei térség vállalkozói kezdeményezésére vállalkozói klubot alakít február 21-én, kedden 15 órakor a környei Művelődési Központban.

A rendezvény résztvevőit 15 órakor Beke László polgármester köszönti, majd Juhász József, a megyei iparkamara elnöke ad tájékoztatást a kötelező kamarai regisztrációval kapcsolatos közös feladatokról, illetve megalakul a klub.

15.40 perctől Pákozdi Szabolcs, a megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója „Munkahelyteremtés, munkahelymegőrzés, foglalkoztatás bővítés lehetőségei”, 16.10-től Orosz György, az EDUTUS Főiskola Technológia- és Tudástranszfer Szolgáltató Iroda igazgatója „Milyen forrásokból és hogyan fejlesszünk a vállalkozásunkban?” címmel tart előadást.

A programon való részvétel ingyenes.

Az iparkamara felhívja a vállalkozások figyelmét, hogy akik eddig nem tettek eleget a kötelező kamarai regisztrációs követelményeknek, a helyszínen 14 órától, majd az előadásokat követően lehetőségük lesz a regisztráció elvégzésére, ehhez azonban szükséges a vállalkozás adószáma és a TEÁOR szám.

 

Megosztás