Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

A Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tantestülete és Szülői Munkaközössége mindenki szeretettel hív és vár a május 11-én, 20 órakor kezdődő Jótékonysági bálra. A szervezők a bevételt a tanulók szabadidős programjainak támogatására és jutalmazásra fordítják. Belépődíj 2 500 Ft, támogatói jegy 1 000 Ft-ért vásárolható, a talpalávalóról a PartySyndrom gondoskodik.

A tombola fődíja egy prágai családi kiruccanás. A tombolát és támogatói jegyet vásárlók Koczka Szabolcs, három éves kisfiú gyógyulását is támogatják. Szabolcsnak rosszindulatú agresszív daganata volt, már túl van az életmentő műtéten, majd az azt követő kemoterápián. A kömlődi kisfiúra még 30 sugárkezelés vár, de édesanyja elmondása alapján jól van, és igazi hősként viseli a megpróbáltatásokat. Szabolcsot Budapesten kezelik, édesapja dolgozik, amikor éppen nem kell vizsgálatokra vinni. Édesanyja állandóan a kisfia mellett van, s természetesen iskolás lánykájukról, Liliről is gondoskodnak.

A bál szervezői azt kérik, aki teheti, segítsen a kis Szabolcsnak és családjának, hogy könnyebb legyen ezt a nehéz időszakot átvészelniük, hogy ő is minél hamarabb megtapasztalhassa a gyermekkor örömeit, a felhőtlen játékot, hogy kórházak és kezelések helyett óvodába és iskolába járhasson, mint minden más gyermek.

 

Megosztás