Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

8jogpontA közelmúltban több változtatáson ment át a Munkatörvénykönyve és új Polgári Törvénykönyv is lépett életbe. Fontos hát, nemcsak a munka világában, de a mindennapi életben is, hogy tisztában legünk a jogainkkal és a kötelezettségeinkkel. A tájékozatlanság, az információ hiány, vagy téves információ sokszor komoly károkat okozhat.

Ezért sem meglepő, hogy csak a Közép-dunántúli régióban több mint háromezer-ötszázan fordultak ingyenes jogi tanácsért a Jogpont+ Mini irodákhoz az elmúlt egy évben – hangzott el a témakörről tartott tájékoztatón.

A Jogpont+mini projekt célja, hogy Magyarország 5 ezer és 10 ezer fő közötti lakosságszámú településein is valamennyi állampolgár ingyenes, minőségi és elérhető jogi szolgáltatáshoz jusson, személyre szabott segítséget kapjon. Mindezt a Magyar Iparszövetség (OKISZ) – a Közép-Dunántúlon 18 irodában, köze1 170 millió forint támogatás felhasználásával ez év november 30-áig nyújtja a következő jogterületeken: munkajogi, társasági, közigazgatási, adó- és cégjogi és családjogi kérdésekben.

Az ügyvédek feladata a tájékoztatás, tanácsadás, okiratelemzés, segítség az iratszerkesztésben, iratminta átadása.

A cél a segítségen és a prevención túl, hogy a törvényalkotók visszacsatolást kapjanak, mely kérdések igényelnek szélesebb, intenzívebb tájékoztatást, több segítséget, hogy a társadalom valamennyi tagja egyenlő esélyt kapjon a rá vonatkozó jogi kérdések értelmezéséhez.

A szolgáltatás a személyes ügyfélfogadáson túl igénybe vehető ingyenesen hívható zöld számon, (06/40/ 205-404) illetve e-mail, vagy on-line formában. Minderről bővebb tájékoztatást kaphatnak a www.jogpontplusz.hu honlapon.

A környei Polgármesteri Hivatalban dr. Partali László biztosítja a díjmentes tanácsadást minden hónap első négy szerdáján 8-10 óráig. hirdetes_ujlogos_kornye

 

Megosztás