Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

„Zöld Bajnokok” címmel írt ki az E.ON ez év tavaszán pályázatot általános iskolák részére, s a környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola 4 ország 40 általános iskolájával egyetemben kivívta a programban való részvétel jogát. A feladat az iskola szénlábnyomának, azaz, széndioxid kibocsátásának csökkentése. S kedves gyerekek, most újabb feladat vár rátok!

Az első nemes megmérettetésre, a plakát- és szlogenkészítő felhívásra 13 osztályból érkeztek pályamunkák, s mint emlékeztek, az alsó tagozatosok között az 1/a. osztály, míg a felsősöknél a 7/a. csapata nyerte el az első helyezettnek járó ajándékokat.

Most újabb versenybe hívunk benneteket!

Kedves első osztályos gyerekek! Ti készítsetek olyan rajzokat, amelyekkel bemutatjátok társaitoknak, milyen környezetszennyezés történik a világban. A versenyben egyénileg, vagy csoportosan vehettek részt, de a csoport létszáma nem haladhatja meg a négy főt. A rajzot bármilyen technikával elkészíthetitek, de legyen figyelemfelkeltő, s legfeljebb A3 méretű.

Másik felhívásunk valamennyi diáknak szól. Foglaljátok versbe az energiatakarékossággal kapcsolatos gondolataitokat! Szerepelhet benne a víz, a villany, a gáz, s hívjátok fel társaitok figyelmét az energiatakarékosságra! Pályázati alkotást tanult idegen nyelven is elfogadunk!

A versenyben egyénileg és csoportosan is részt vehettek, de a csoport létszáma nem haladhatja meg a négy főt.

Mindkét pályázat beadási határideje 2011. január 11., 10 óra.

Jó munkát kívánunk:

Gyöngyi néni, Kati néni

Megosztás