Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

11gólya-programÓvó néni kész vagyok! – nyújtózott a padban egy kislány péntek délután a Kisfaludy Mihály Általános Iskola kisépületében, s valószínű, még jó párszor elhangzik ez a mondat, mire az apróságok megszokják, hogy már tanító nénik terelgetik a lépteiket, vezetik be őket a számok, betűk birodalmába.

A 45 leendő elsőst gólya, azaz ismerkedési program várta, az „a”-sokat Dr. Szemetiné Horn Bernadett és Királyné Kollerits Valéria, a „b”-seket Demeterné Slezák Éva és Hörömpöli Tiborné tanító nénikkel. A kisfiúk, kisleányok a bemutatkozás és a nevek memorizálása után kézműveskedtek, énekeltek, 3gólya-programzsákbamacskáztak, közösségformáló és utánzó játékokat játszottak, de legfőképpen ismerkedtek és barátkoztak. Barátkoztak azokkal az osztálytársakkal, akik más ovis csoportból érkeztek, a még idegen tanító nénikkel és ismeretlen környezettel, s egyáltalán nem utolsó sorban a gondolattal, hogy pár nap múlva már táskával a hátukon, s ha eleinte még játékos formában is, de tanulni érkeznek az iskolába.

1gólya-program2gólya-program 4gólya-program 5gólya-program 6gólya-program 7gólya-program 8gólya-program 9gólya-program 10gólya-program 12gólya-program 13gólya-program 14gólya-program 15gólya-program 16gólya-program17gólya-program

Megosztás