Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

honfoglalás-képA Sziget Színház a környei Művelődési Házban bemutatja: Honfoglalás. Az előadás időpontja: február 18-a, (csütörtök) 19 óra, jelentős érdeklődés esetén 19-én IS! Jegyek január 20-ától vásárolhatók hétköznapokon 10 és 17 óra között 2 000 Ft-os áron, KÖRNYE KÁRTYÁVAL 1 000 Ft-ért.

Főbb szerepekben:

Pintér Tibor, Buch Tibor, Makrai Pál, Kaszás Géza, Sipos Imre, Dancs János, Bencze Sándor, Békefi Viktória, Lőrincz Andrea, Mohácsi Márk.

A Sziget Színház ebben az évben is hű marad ahhoz a hagyományához, hogy évről-évre új, nagyszabású, történelmi zenés darabot mutat be. A múlt év fergeteges sikere, a Trója után most igazi magyar témához nyúlt a színház. A mindenki által jól ismert Honfoglalás című magyar film most életre kel a színpadon is, parádés szereposztásban. A Honfoglalás című magyar rockopera feltárja a magyar honfoglalással kapcsolatos legújabb történelmi információkat, üzenve a mai fiataloknak, és a Kárpát-medencében élő összes magyarnak, hogy alaposabban megismerkedhessenek a magyarok valódi történelmével. A produkció a legigényesebb zenei és prózai adaptáción keresztül látványos jelenetekkel, minőségi szereposztással mutatja be a hét vezér hazatérését. A „Szállj, szállj sólyom szárnyán” című dal szerzői és Pintér Tibor, a darab rendezője, gondoskodnak arról, hogy az előadás feledhetetlen élményt nyújtson.

Honfoglalás: 2016. február 18-án, (csütörtök) 19 órától, jelentős érdeklődés esetén 19-én IS! Művelődési Ház Környe, Alkotmány u. 1., telefon: 34/473-091. honfoglalás-

Megosztás