Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

7véradásPontosan hetvenen vettek részt az idei év első környei véradásán, pénteken a Művelődési Házban. A donorok között ezúttal is akadtak debütálók, négy új név került fel a véradók listájára: Dobiová Miriama-é, Kelemen Attiláé, Nagy Józsefé és Vida Bálinté.

Mint Kissné Ágoston Éva véradó felelőstől megtudtuk, kétszeresen is irányított véradást tartottak: egy 24 esztendős ifjú környei hölgy és egy 62 éves, szintén helybéli férfi műtéti beavatkozásához gyűjtöttek vért, sikerrel.

Négy donort az immáron hagyományos, ízletes vendéglátás mellett ajándék is várt. A Vöröskereszt tavaly nyáron indított nyereményjátékot: a megye valamennyi önkéntes véradásának helyszínén őszig gyűjtötték a segítők neveit, a sorsolást novemberben tartották, s a környei nyerteseknek pénteken – úgymond – házhoz szállították a nyereményeiket. 4véradásA „légy mérvadó – légy véradó” játék ajándékaként Oroszné Simon Mária porcelán kínáló tálat és Suzuki ajándékcsomagot, Golda Gábor Tupperware ajándékcsomagot, Beckl Gábor két palack exkluzív bort, Somlói Jánosné pedig egy hajsütővasat vehetett át.

Idén legközelebb április 23-án, majd július 22-én és október 27-én lesz véradás Környén.

1véradás10véradás 2véradás 3véradás 5véradás 6véradás 8véradás 9véradás

Megosztás