Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

1atlétikaiTBNyolc érmet zsebelhettek be ifjú környei atléták a hétvégén Tatabányán, a megyei atlétikai szövetség által szervezett tehetségkutató megmérettetésen, melyen iskolánkból hét tanuló vett részt és versenyzett a 10-11 évesek korosztályában.

Három tanuló Labossa Luca, Szücs Kinga és Szemeti Zétény 2004-es születésűek, így a tíz évesek mezőnyében indultak és értek el kiváló eredményeket. Zétény 800 méteren 2.51-es időeredménnyel aranyérmet szerzett. Luca távolugrásban 284 cm-et teljesített, eredménye a dobogó harmadik fokáig repítette.

Nagy Lilla amúgy sem szerény éremgyűjteménye a 60 méteres síkfutás, a távolugrás és 800 méteres futás után újabb három bronzéremmel gyarapodott, s ugyanezekben a számokban szintén három harmadik helyezést szerzett Labossa Döme is.

Szücs Kinga, Fóthi Norbert és Szemeti Laborc a középmezőnyben végeztek.

Az edzéseken rengeteget dolgoztak, de mégsem gondoltam volna a legszebb álmaimban sem, hogy ennyi éremmel térünk haza – fogalmazott az éremeső után felkészítőjük, Demeterné Slezák Éva, aki azt is hozzátette: nagyon-nagyon megérdemelték a gyerekek a szép eredményeket!

3atlétikaiTB-dobogós4atlétikaiTB-dobogós 1atlétikaiTB-dobogós 2atlétikaiTB-dobogós

 

Megosztás