Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Egy teljes hét telt a gyereknap jegyében a környei Vackor Óvoda apróságai számára, akik hétfőtől a megszokottnál is többet játszottak, kirándultak, csütörtök délelőtt pedig a II-es sz. óvoda udvarán gyűltek össze a verőfényes napsütésben.

A kicsiknek minden napra jutott meglepetés, az intézmény apraja-nagyja közösen ruccant ki Malomvölgybe, s a csoportok külön-külön is buszra ültek. Voltak, akik a Budakeszin található vadas parkot fedezték fel, mások a tűzoltólaktanyába kirándultak, a Mezőgazdasági Múzeumot is megtekintette egy csoport a Vajdahunyad várában, de természetesen a séta sem maradt el a környei tó partján.

Csütörtökön elérkezett az a nap, amikor az I-es ovi apróságai olyan játékokat is birtokba vehettek, amelyek az ő udvarukon nem található. Az udvari játszószerek mellett az óvodapedagógusok különböző ügyességi, vidám feladatokkal is készültek, s a Szülői Munkaközösségnek köszönhetően idén is jutott minden gyerkőcnek egy-egy jégkrém.

A II-es óvoda udvara és a falu gyermeknapi programja szombat délután is várja a környei apróságokat, s szüleiket. Délután 2 órától kézműves foglalkozások, játékos feladatok, 15 órától pedig bohóc szórakoztatja a vendégeket.

Megosztás