Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

csalónőA  Tatabányai Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 31 éves sárkeresztúri nő ellen, aki a körzeti orvos új asszisztensének adta ki magát Környén. Kiderült, hogy nem csak egy házaspárt vert át.

A gyanúsított június 9-én 13 óra 30 perc körüli időben Környén egy idős házaspárral elhitette, hogy ő lesz a körzeti orvos új asszisztense és különféle orvosi segédeszközöket ajánlott fel megvételre. A gyanútlan sértettek az otthon lévő pénzüket odaadták a 31 éves nőnek, aki ígérete szerint pár óra alatt kiszállítja a terméket. Miután a tettes sietősen távozott, az idős házaspár a történteket jelezte a körzeti megbízottnak.

A rendőr a személyleírás alapján a faluban 14 óra 20 perckor igazoltatta a feltételezett elkövetőt. A sárkeresztúri nővel szemben elvégzett ruházatátvizsgálás során a jogtalanul eltulajdonított pénz, valamint – alsó ruházatból – további készpénz is megtalálásra, lefoglalásra került. H. Mónikát a nyomozók a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Részletes adatgyűjtést követően a tettest a napokban hasonló módon elkövetett bűncselekmény elkövetésével is meggyanúsították.

forrás: police.hu

Megosztás