Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

kempoKissé balszerencsésen indult a versenyszezon a Gyémánt Kempo SE Környe számára, mert az utolsó pillanatban változott a pécsi Országos Bajnokság időpontja, ahová végül négy gyerkőccel kevesebben, heten utaztak el az egyesület színeiben. A hét környei kempoka azonban így is ragyogóan szerepelt, összesen 16 éremmel érkeztek haza a Pécs Zen Bu Kan Kempo Országos Gyerekbajnokságról.

Földharcban nem talált legyőzőre korcsoportjában Budai Anita és Tóth Hunor, második helyen végzett Pirityi Dominik, harmadikon Benkő Mirabella és Tóth Szabolcs. Szinkron formagyakorlatban ezüstérmet szerzett Budai Anita, Benkő Mirabella Niobé, Pirityi Dominik és Varga Levente. Formagyakorlata után a dobogó második fokára állhatott Budai Anita és Varga Levente, Adamek Lili a harmadik helyen végzett. Lili a hárompontos küzdelemben ezüstérmes teljesítmény nyújtott, míg ugyanebben a számban Benkő Mirabella Niobé bronzérmet szerzett. Az érmek számát Budai Anita a „C” viadal után egy arany-, a Chikara Kurabe-t követően pedig egy ezüstéremmel gyarapította.

Az OB kapcsán Bognár Leventétől azt is megtudtuk: Budai Anita csupán fél ponttal maradt le az áprilisi világbajnokságon való szereplés jogáról, ezért Pécsen ismét válogatott kategóriákban indult és megcélozták a 2016-os portugáliai világbajnokságot.

 

Megosztás