Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

virtualfutok_logoMagyarországon egyedülálló kezdeményezés megvalósítását tűzte ki célul két sportember. Az alapítók, Gábor Bence és Ferge István (mindketten többszörös maraton és ironman teljesítők), egy olyan virtuális futóversenyt szerveznek, melynek szerves része, hogy a futás mellett karitatív tevékenységre ösztönzi a futótársadalmat, illetve a támogató cégeket.

A virtualfutok.hu lényege: egy futóverseny-sorozatról van szó, aminek a v-gabor_bence_alapitotávja egy megadott időintervallumon belül a világ bármely pontján teljesíthető. Ezzel a szervezők egy olyan versenylehetőséget biztosítanak, aminek teljesítéséhez nem kell egy konkrét helyszínen megjelenni, és nem kell konkrét időponthoz alkalmazkodni. Emellett, ami az egyik legfontosabb: aki a virtualfutok.hu valamelyik futamán részt vesz, nem csak önmagért küzd. Minden nevező, HÁROM KARITATÍV SZERVEZET közül választja ki, a nevezési díja egy részével melyiket fogja támogatni.

A NYITÓFUTAM időpontja: 2016. szeptember 16-18.

Mi a teendője annak, aki részt szeretne venni a versenyen?

1. A www.virtualfutok.hu oldalon benevez egy futam választott távjára (negyed-, nyolcad-, vagy félmaraton).
2. Bármilyen okostelefonos futóalkalmazással rögzíti futását, majd annak linkjét, vagy egy screenshotot (képernyőfotó a telefonról) feltölt a virtualfutok.hu honlapjára.

Az eredményhirdetést követően minden teljesítő postai úton kapja meg befutócsomagját, ami egyedi futópólót, befutóérmet és egyéb ajándékokat tartalmaz.

A virtualfutok.hu csapatának tagjai:

ALAPÍTÓK: Ferge István és Gábor Bence, mindketten többszörös maraton és ironman teljesítők.

v-bogar_janos_fovednokA VERSENYSOROZAT FŐVÉDNÖKE: Bogár János, Magyarország egyik legeredményesebb ultramaratoni futója. Spartathlon győztes (1991), és számtalan ultramaraton verseny bajnoka.

A VIRTUALFUTOK.HU NAGYKÖVETEI: Abaházi Csaba, a Class FM műsorvezetője, valamint Kalmár Ági, a DIGI Sport műsorvezetője és riportere.
v-sasvari_gyula_kerekesszekes_nagykovet

A VIRTUALFUTOK.HU KEREKESSZÉKES SPORTOLÓKAT KÉPVISELŐ NAGYKÖVETE: Sasvári Gyula

EDZŐ TANÁCSADÓ: Csontos Imre, elit hosszútávfutó, válogatott hegyi futó, edző.

Kiknek ajánlják a virtualfutok.hu futamain való részvételt?

  • Akiknek nincs idejük, módjuk hagyományos versenyek időpontjához alkalmazkodni.
  • Akiknek problémát jelent a versenyek helyszínére való eljutás.
  • Akik nem szeretnek tömegben futni.
  • Akik gyűjtik és értékelik az egyedi befutóérmeket, pólókat.
  • Akiket motivál, ha futásuk nem kizárólag öncélú, hanem a versenyen való részvétellel rászorulóknak segíthetnek.
  • Akik a jelenleginél is több versenylehetőségre vágynak.

A Nyitófutamon való részvétellel támogatható alapítványok:

1.      Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány

2.      Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány

3.      Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

A szervezők gondoltak a kerekesszékes indulókra is. v-DVTK_kerekesszekesekElérték, hogy a Cofidis Magyarország támogatásaként az első negyven kerekesszékes versenyzőnek ne kelljen nevezési díjat fizetnie. A lehetőségre már a DVTK Kerekesszékes Csapata is lecsapott, ők már rajta is vannak a Nyitófutam rajtlistáján. De rajtuk kívül és bőven érkezett nevezés handbike-osoktól, a nevezési időszak első hetében a felajánlott ingyen nevezések fele betelt.

Végül még egy érdekesség: a virtualfutok.hu első reklámfilmje a közösség közreműködésével készült. A néhány nap alatt 1600 fősre duzzadt facebook közösség tagjai az operatőrök, a szereplők, sőt a szlogent is a közösség tagjai találták ki és szavazták meg. A szervezők igyekeznek a jövőben is olyan kreatív, közösségépítő kommunikációs kampányelemeket bevetni, amik által a tagok az összetartozás élményének aktív megélése mellett, a közösen elvégzett munka örömét is átélhetik.

weboldal: www.virtualfutok.hu

Facebook: https://www.facebook.com/virtualfutok.hu

Megosztás