Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

evpolgaror_07Az Év Polgárőr Egyesülete díjjal ismerte el az Országos Polgárőr Szövetség a környei polgárőrök tevékenységét, akik öt éve óvják a közrendet a faluban. Az elismerést Bene Zsolt elnök vette át az 1956-os forradalom és szabadságharc, valamint a Köztársaság kikiáltásának évfordulója alkalmából rendezett pénteki ünnepségen, Budapesten.

Az ország minden pontjáról érkeztek az Országos Polgárőr Szövetség a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet Venyige utcai épületének színháztermében tartott, az október 23-ai nemzeti ünnepünk tiszteletére rendezett díszünnepségére, melyen a szervezet kiemelkedő munkájuk evpolgaror_08elismeréseként polgárőröket, polgárőr szervezeteket és a polgárőrséget támogató személyeket részesített kitüntetésben. Az Év Polgárőr Egyesülete díjat a legkiválóbb megyei és fővárosi egyesületek kapták, idén Komárom-Esztergom megyéből a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület nyerte el, a díjat Bene Zsolt elnök vette át Dr. Túrós Andrástól, a szövetség elnökétől.

Az eseményen ünnepi beszédet mondott Boross Péter, Magyarország korábbi miniszterelnöke, akinek 1991-ben elévülhetetlen érdemei voltak a polgárőrség megalakulásában.

 

Megosztás