Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

rendőrség-címerA Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Komárom-Esztergom Megyei Baleset-megelőzési Bizottság anyagi támogatásával és a Bűnmegelőzési Alosztály szakmai támogatásával nyári idegenforgalmi diákrendőr programot indít. A program Tata, Komárom, Tatabánya és Esztergom területén, a helyi rendőrkapitányságok koordinálásával zajlik. A program elején bűn-és balest-megelőzési felkészítést kapnak a diákok.

A program célja, hogy az idegenforgalmilag frekventált területeken a középiskolás diákok segítsék a bűn-és baleset-megelőzési tevékenységet, segítsék a turistákat.

A program kiváló lehetőséget nyújt a középiskolás diákoknak ahhoz, hogy a Rendőrség munkájába betekintést nyerjenek, megismerkedjenek a kollégákkal.

A napi munkát a kapitányság koordinálja, minden reggel eligazítást kapnak a diákok. A napi szolgálatbeosztást a kapitányság szabja meg a diákokkal egyeztetve.

A jelentkezési lapokat a következő címre lehet megküldeni 2015. június 12-ig:

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztály

2800 Tatabánya, Komáromi u. 2.

Vagy e-mail-ben: bunmeg@komarom.police.hu

A további tudnivalókról, felkészítésről a rendőrség a megadott e-mail címre küld majd tájékoztatást, érdeklődni a következő telefonszámon lehet: 34/517-755.

A jelentkezési lap innen tölthető le: student police felhívás és jelentkezési-lap

 

Megosztás