Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

6nyári-esteA környei Nő Klub „Nyári esték” elnevezéssel programsorozatot indított az évszakhoz kapcsolódóan. A hölgyek havonta egy alkalommal a falu főterén várják azokat a környeieket, akik szeretnek beszélgetni, zenét hallgatni, játszani. Az első nyári este szombaton családias hangulatban telt, de aki ott volt, az jól érezte magát.

Tavasszal álmodták meg a „Nyári esték” elnevezésű programsorozatot Németh Lajosné, Marika gondolata alapján a környei Nő Klub tagjai, de akkor még nem sejthették, hogy az első állomás időpontjában a magyar labdarúgó válogatott épp csoportmérkőzést játszik az Európa Bajnokságon, s hogy ez, valamint más környékbeli programok bizony sokakat máshová vonzzanak majd. 25nyári-esteVolt is, aki kereste a kivetítőt, de a nyári este mást kínált kicsiknek és nagyoknak egyaránt: rébusz keresztrejtvényt, kártyát, szólás-mondás kiegészítést, kvíz jellegű feladatokat, célba dobást, kirakót, dominót, sakkot, malmot, scrabble-t, és a hatvanas évek zenéit. A játékos feladatokhoz az eszközöket a hölgyek maguk készítették el, és a nyereményekről, az édes és sós snack-ről, nyalókáról is ők gondoskodtak.

A főtér tehát nem telt meg zsúfolásig, azok viszont, akik a szombat estét ott töltötték, biztosan nem bánták meg: az idősebbek gyermekkorukat felidézve nosztalgiázhattak, a kicsik pedig minden bizonnyal olyan játékokkal is megismerkedhettek, amilyenekkel eddig még nem találkoztak.

1nyári-este43nyári-este 3nyári-este 4nyári-este 5nyári-este 7nyári-este 8nyári-este 10nyári-este 13nyári-este 14nyári-este 15nyári-este 19nyári-este 20nyári-este 21nyári-este 22nyári-este 24nyári-este 27nyári-este 29nyári-este 30nyári-este 31nyári-este 33nyári-este 36nyári-este 38nyári-este 41nyári-este 42nyári-este

Megosztás