Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Második alkalommal szervezett Családi szeretgetőt a Baba-Mama Klub a Művelődési Házban. A szombati program során Pásztorné Kis Gabriella örvendeztette meg a kicsiket és nagyokat játékos mondókákkal, tornáztatókkal, gyerekdalokkal, mesékkel, és zárásként a mindennapokhoz útmutatást nyújtó lelkigyakorlattal.

Gabriella az óvodai munka mellett több évig vezetett óvodai, iskolai, vasárnapi iskolai hittanos csoportokat Oroszlány különböző nevelési, oktatási intézményeiben. Hiszi és vallja, hogy minden kisgyermek az Úr Isten ajándéka, ezért becsüljük meg Őket és bánjuk velük a nekik legmegfelelőbb módon.

A legkisebbek számára kézre húzható zokni libát is készítettek a foglalkozás során, míg a nagyobbak a Nő Klub tagjaival őszi és karácsonyi dekorációkat, vasalható díszeket, s végül a második Családi szeretgetőt mese diavetítés zárta.

A Baba-Mama Klub ezúton köszöni mindenki számára a szervezéshez, lebonyolításhoz nyújtott segítséget, de legfőképpen az anyukák, apukák, gyerkőcök részvételét köszöni, hiszen nélkülük nem vált volna ilyen sikeressé, kedves hangulatúvá a program.

Kehl Klaudia

Megosztás