Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Első alkalommal szervezett Családi Szeretgető programot a Baba Mama Klub szombaton a környei Művelődési Házban, s az érdeklődés láttán, no meg az anyukákkal, apukákkal, gyerekekkel eltöltött kellemes délután tapasztalatai alapján nagyon valószínű, hogy lesz még folytatás.

Vidáman vettek részt a gyermek angol foglalkozáson kicsik és nagyok, akiket játékos mondókákkal, gyerekdalokkal, később gitárral kísért közös énekléssel, és egy kis mozgással is megörvendeztetett Krállné Mózer Nikoletta.

A kézműveskedésre vágyók sem unatkoztak, hiszen a mindig is aktív Nő Klub tagjai színezővel, kirakóval várták a gyerekeket, s már a közelgő Húsvét jegyében báránykákat, tavaszi virágdekorációt is készíthettek az apróságok, s végül az első Családi Szeretgetőt mese diavetítés zárta.

A Baba Mama Klub ezúton köszöni mindenki számára a szervezéshez, lebonyolításhoz nyújtott segítséget, de legfőképpen az anyukák, apukák, gyerkőcök részvételét köszöni, akik nélkül nem vált volna ilyen sikeressé, kedves hangulatúvá a program.

 

 

Megosztás