Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

6évzáró„Igyekszem majd megtanulni mielőbb az ábécét, s meglepem az anyukámat: én olvasok majd mesét.” – hangzott a vers csütörtök délután a Művelődési Házban, ahol a Vackor Óvoda I-es épületének nagycsoportosai vettek búcsút szüleik, nagyszüleik jelenlétében az óvodapedagógusoktól.

A gyerkőcök társaiktól már délelőtt elköszöntek, a kisebbek kedves, már az iskolás éveikhez kapcsolódó ajándékokkal búcsúztak a nagyoktól. A 27 apróság közül 21-en lépik át szeptembertől az iskola kapuját, az óvodától negyvenen köszönnek el idén, de nem lesz hiány érkezőkben sem, hiszen jelenleg 33 név szerepel az előjegyzési listán.

1évzáróWittmann Ferencné és Eisenbart Győzőné kisleányai, kisfiúi rengeteget okosodtak az eltelt években, az évzáró műsoruk a büszke szülői, nagyszülői tekintetek között sorra elevenítette fel az eltelt három év alatt tanult körjátékokat, táncokat, meséket, legkedvesebb verseiket.

32évzáróA kicsik útravaló ajándékokkal is gazdagodtak, óvodapedagógusaiktól ceruzabábbal, Nikáné Vadász Erzsébet intézményvezetőtől egy-egy mesekönyvvel, ha már otthonosan mozognak az olvasás és írás birodalmában, az legyen az első, amit fellapoznak, s olvasgatnak majd. A már nyugdíjas éveit töltő dadus, Sárközi Sándorné a kicsiknek az óvoda emblémájával díszített, keresztszemes hímzéses könyvjelzőt ajándékozott, s a bájos Vackor figurájából készített egy faliképet is, amely már az új óvodában várja majd a gyerekeket.

„A kezünkben virágcsokor, kis szívünkben szeretet. Megköszönjük, azt a sok jót, amit kaptunk tőletek. Óvónéni, jaj de sokszor az öledbe vettél, vigasztaltál, mikor sírtam, vagy velem nevettél. Meseország száz csodáját megmutattad szívesen, nevelgettél, tanítgattál, türelemmel, kedvesen. Véget ér most mese, játék, vár reánk az iskola! Óvónéni, Dadusnéni, nem feledünk el, soha!” – ígérték a gyerekek virágokkal a kezükben a meghatódott, könnyeikkel küszködő óvó és dadus néniknek.

43évzáróA szülők is köszönetet mondtak az eltelt évek valamennyi gondoskodásáért, szeretetéért. A nevükben Tirholdné Hartmann Henrietta így fogalmazott: Köszönjük az elmúlt három évet. Köszönjük a mindennapokat, azt, hogy mindig segítettek, örömben, bánatban velünk voltak, segítettek gyermekeink nevelésében. Lányaink, fiaink igen sokat fejlődtek, készen állnak az iskolára. Ezt mind szeretnénk megköszönni!

2évzáró 3évzáró 4évzáró 5évzáró 7évzáró 8évzáró 9évzáró 10évzáró 11évzáró 12évzáró 13évzáró 14évzáró 16évzáró 17évzáró 18évzáró 19évzáró 20évzáró 21évzáró 22évzáró 26évzáró 27évzáró 28évzáró 29évzáró 30évzáró 31évzáró 33évzáró 34évzáró 35évzáró 36évzáró 37évzáró 38évzáró 39évzáró 42évzáró 44évzáró 46évzáró 48évzáró 49évzáró 50évzáró 51évzáró 52évzáró 53évzáró 54évzáró 55évzáró 57évzáró58évzáró

 

Megosztás