Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

program-hordozoseloadashozHogyan használjuk a hordozókendőt? címmel tart előadást Beszedics-Környei Andrea hordozási tanácsadó a Művelődési Házban november 10-én (csütörtök) délelőtt fél 11-től. Megtudhatjuk tőle, milyen hordozóeszközt használhatunk a babánk életkori sajátosságait figyelembe véve. Hogyan kell helyesen használni hordozónkat és mire kell odafigyelni hordozás közben.

A program során az érdeklődők megtekinthetik a különböző hordozó eszközöket, és segítséget kapnak, hogy számunkra melyik a legmegfelelőbb választás? Az előadáson a részvétel díjtalan, utána már mindenki magabiztosabban fogja magára kötni babáját!

Miért jó a hordozás?

A hordozás nagyon jó azokban az időkben, amikor a pici állandóan kézben lenne. A gyermekágyas időszakban – első 6 hét – nem ajánlott, ilyenkor családtag hordozzon. Sokaknál a második babánál merül fel először, hiszen a testvér is teljes embert igényel, ebben sokat segít, ha szabad anya mindkét keze, háti hordozásnál még fel is tudja kapni a picit, ha valamiért szükséges. Hasznos még altatásnál, has fájós babánál, tömegközlekedésnél, bevásárlásnál, főzés, illetve házimunka közben.

Megosztás