Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Kézműves vásár és családi program november 17-én 10 és 17 óra között a környei Művelődési Házban. A kézműves vásár 10 órakor nyitja meg kapuit, ízelítő a helyi és környékbeli kézművesek, őstermelők portékáiból: bio termékek, kézműves szappanok, gyógyteák, ásvány szeretet-ékszerek, minden, ami textil: játékok kicsiknek és nagyoknak, táskák, virágok, lakásdekorációs termékek, nesszeszerek, tolltartók, könyvborítók, hennával festett gyertyák, gravírozott üvegtárgyak, álomfogók, wellness szappan, natúrszappanok, test- és ajakvajak, illóolajok, kézműves alapanyagok és díszek, ajándékok, adventi koszorúk, kerámia, műgyanta- és gyöngyékszerek, horgolt figurák, beton dísztárgyak, csuhé és a pirográf képek, természetes alapanyagú dísztárgyak.

házi ízek: környei méz, különleges lekvárok cukorral és anélkül, chili szószok, savanyúság, zakuszka, őstermelői szörpök, füstölt húsárú, házi sajt, süteményvásár.

Napközben díjtalan kézműveskedés az olvasóteremben a Nő Klub tagjaival.

A színházteremben 11 órától: MELYIKET A 9 KÖZÜL?

Zenés karácsonyi történet egy felvonásban a Múzsák Társulat előadásában.

Belépő 1 500 Ft, KÖRNYE KÁRTYÁVAL 500 Ft.

Jegyek hétköznapokon 10 és 17 óra között vásárolhatók.

15 órától MOZI: Vízipók-csodapók

Gyermekkorunk hősei, a Vízipók és kedves barátja a Keresztespók nagy meséje digitálisan felújítva

 (A részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni november 15-éig lehet a 34/473-091-es és 06 30 6646 2147-es telefonszámokon, illetve személyesen a Művelődési Házban hétköznapokon 10 és 17 óra között.)

Minden érdeklődőt sok szeretettel, adventelő hangulattal vár a környei Művelődési Ház november 17-én!

Megosztás