Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Míg januárban kiemelkedő részvételt rögzíthettek a környei véradást követően, hiszen 67-en adtak vért, április 25-én kevesebben, 49-en érkeztek a Közösségi és Tájházba, s bár egy ideig úgy tűnt, nem lesz elsőalkalmas, Troll-Vígh Viktória személyében végül megérkezett az egyetlen.

A véradóknak ezúttal is finom falatokkal, csokoládéval, hűtőmágnessel, sörrel, üdítővel kedveskedett a Vöröskereszt Környei Alapszervezete, az elsőalkalmas donornak pedig „bónuszként” a Simon Méhészet ajándékával, egy üveg facélia mézzel is.

A környei Művelődési Ház ismét tiszteletjegyeket ajánlott fel, három szerencsés véradó nyerhetett el 2 főre szóló belépőjegyet a május 12-ei Marica grófnő című nagyoperettre. Élete első véradásának napja igazán szerencsésnek bizonyult Viktória számára, hiszen a sorsolás egyik nyerteseként ő, valamint Nagyné Polgár Judit, Hüse János, és kísérőik tekinthetik meg díjtalanul az előadást.

A Vöröskereszt Környei Alapszervezete a rendszeres véradókat és azokat is, akik továbbra is csak fontolgatják a véradás lehetőségét, idén még kétszer várja. Legközelebb július 26-án, ismét a Közösségi és Tájházban, ősszel pedig október 25-én, akkor a Művelődési Házban, mindkétszer 12.30 és 17.30 között.

 

 

Megosztás