Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

11zoéZoé itt, Zoé ott, Zoé amott – Tóth Zoé mosolygott az „egyenpólókról” a Művelődési Házban szombaton, hiszen elérkezett az a nap, amelyre olyan régóta várt a család és a megszámlálhatatlan segítő. Édesanyja gondolataiban hónapokkal ezelőtt született meg az „Egy nap egy mosolyért, egy nap Zoéért” jótékonysági program ötlete, miután a négy esztendős, ún. IPC (infantilis cerebrális parézis) betegséggel küzdő kislány kezelései jelentősen megterhelik a család kiadásait.

6zoéFantasztikus érzés, hogy a környeiek és a környező településeken élők is megmutatták, mekkora ereje van az összefogásnak, és ha segítségre van szükség, akkor összevetjük a vállunkat és elindulunk. A mai napnak biztos, hogy lesz kézzel fogható anyagi eredménye is, de ami a legcsodálatosabb, az az a szeretet, amely minden egyes támogató mozdulatban, segítségnyújtásban, minden egyes forintban megjelenik – 8zoéBeke László polgármester ezekkel a gondolatokkal köszöntötte a rendezvény résztvevőit, Zoéhoz fordulva pedig így fogalmazott: kívánom, hogy mindenki érezze magát nagyon jól, utána pedig gyógyulj meg kicsi lány!

A terv tehát szombaton valóra vált, s a megnyitó után alig egyetlen órával már Zoé is pónilovacskává változva „nyargalt” barátaival. Június 7-éig azonban hosszú út vezetett, melyet a valóban megszámlálhatatlan segítők, 38zoétámogatók sokasága könnyített meg: a színpadon folyamatosan váltották egymást a produkciók, a gyerekeket lovaskocsikázás, arcfestés, lufihajtogató bohóclány és megannyi finom házi készítésű sütemény várta, s a rengeteg felajánlásnak köszönhetően több mint 120 ajándék lelt gazdára a tombola sorsolásakor.

10zoé 16zoé 17zoé 18zoé 19zoé 20zoé 21zoé 22zoé 23zoé 24zoé 26zoé 27zoé 28zoé 30zoé 31zoé 32zoé 33zoé 34zoé 35zoé 36zoé37zoé

 

 

Megosztás