Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

24táncos-családiJanuár 13-án kezdődik és 24-éig tart a Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 27 grafika és 85 néptánc tanszakos diákja nyílt félévi vizsgáinak, illetve bemutatóinak sora. A már hagyományos, minden évben nagy sikert arató Táncos Családi Napra 17-én délután várják a gyerekeket, szülőket, nagyszülőket, barátokat, ismerősöket.

Az alapfok 5-6. évfolyam táncosai, valamint a továbbképzősök nyitják az általános iskola néptánc tagozata nyílt félévi vizsgáinak sorát január 13-án, hétfőn 16.45-től.

16-án, csütörtökön délután fél 4-től az alapfok 2-3-4. évfolyamos diákjai adnak számot tánctudásukból, majd végül január 24-én, pénteken 14 órától az előképző 2. és alapfok 1. évfolyam ropja a táncteremben.

A tagozat néptánc-pedagógusa, László Márta az óvodás előképzős tánccsoportok szüleit, nagyszüleit is bemutató órákra invitálja a Vackor Óvoda és Bölcsődébe. Január 15-én, szerdán 15 órától az „APRÓ-CSEPRŐK”, 17-én, pénteken 10 óra 45 perctől a „CSEPPEK”, majd 11.20-tól az „APRÓK” foglalkozása, tánccal való bájos ismerkedése tekinthető meg.

Soltész László tanítványai, a grafika tanszak alapfok 1-6. évfolyama január 15-én, szerdán 16 órától, az előképző 1-2. évfolyama pedig január 17-én, pénteken 14 órától mutatja meg, mennyire tehetségesek, mennyire sikerült elsajátítaniuk a képzőművészet alapjait, illetve fejleszteni tudásukat, kézügyességüket.

A Táncos Családi Nap színes programjai idén január 17-én délután 3 órakor kezdődnek az általános iskolában.

15 órától bütykölő (bőrözéssel, nemezeléssel, pókszövéssel, gyöngyfűzéssel, stb.) 16 órától játszóház várja a diákokat, majd 16.30-tól „kifulladásig” húzza a táncházban kicsiknek és nagyoknak a talpalávalót a tatai Kincső zenekar.

A “belépő” (szintén) hagyományosan egy tál sütemény. László Márta és Keltai Gábor a Családi Napra az anyukákat, apukákat, nagyszülőket, s az “öreg” Szivárványos táncosokat is szeretettel várja az iskola ebédlőjében és a művészeti iskola termeiben.

 

Megosztás