Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

4karácsony-kupaLegutóbb tavaly, azt megelőzően 2011-ben, a Karácsony Kupa életre hívásának 30. születésnapján vihette haza a Vashíd elnevezésű környei formáció a legfényesebben csillogó serleget. Bár 2012 és 2013-ban is remekül szerepeltek a labdarúgók, rendre a második helyen végeztek. Tavaly ismét felverekedték magukat a csúcsra, idén azonban csak a harmadik helyről sóvároghattak a kupa után.

Szombaton hét, hazai, tatabányai, kecskédi, kömlődi, szárligeti együttes küzdött két csoportban, körmérkőzések során a környei általános iskola tornatermében. Akadtak gólzáporos meccsek, de voltak kevésbé vérpezsdítőek is, mindemellett összességében majdnem 50 góllal több született, mint tavaly, a csapatok a mérkőzések során 154-szer rezgették meg az ellenfél hálóját.
1karácsony-kupaA Vashíd gárdája évről-évre lelkes szurkolótábort tudhat magáénak, idén azonban a drukkereknek szomorúan kellett tudomásul venniük, hogy a csoportgyőzelmüket követően a kecskédi Halszem a döntetlennel végződő rendes játékidő után büntetőkkel, 4-3-as eredménnyel kiütötte őket az elsőségért vívott küzdelemből. Így maradt számukra a bronzmeccs a Szárligettel, melyet sikerrel, 6-4-es győzelemmel abszolváltak.
A döntőben az XXL Redőny és a Halszem párbaja során a játékvezető többször kénytelen volt békebírói szerepet betölteni, míg a gólszerző nevének adminisztrálása miatt csupán négyszer akadt tennivalója: háromszor kecskédi név került a listára.
31karácsony-kupaA 34. Karácsony Kupa megszerzéséért tehát a Halszem csapatának gratulált az eredményhirdetéskor Török Mihály önkormányzati képviselő, főszervező. A második helyen az XXL Redőny végzett, míg a harmadikon a Vashíd. A kupagyőztes csapat mezét viselte a Torna Kapusa, Grósz Károly, míg a mezőnyjátékosok közül Török Mihály (Vashíd, 11 gól) vehette át a Gólkirálynak járó serleget.

Megosztás