Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

2gyereknapVoltaképpen kegyes volt az időjárás a szombati, környebányai gyereknap szervezőihez és résztvevőihez, mert bár nem szikrázott a napsütés, az eső csak picit szemerkélt, így nem rontotta el az ünnepeltek örömét és játékát.

A kicsiket a Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központ munkatársai 4gyereknapkézműveskedni csábították, a merészebbek lovagolhattak, Bozó Kucskár Anikó vidám sorjátékokkal, ügyességi feladatokkal készült, s természetesen mindenkinek jutott finom palacsinta is.

A sportos feladatok kezdetén úgy tűnt, hogy két csapat, az irtáspusztai „Vakáció” és a hazai „Hajrá Környebánya” elnevezésű formáció vág neki a mókás akadályoknak, de végül a legkisebbek is 24gyereknapszerettek volna „ringbe szállni”, így Desszert néven ők is neveztek, köztük a még csupán 3,5 éves Dzsesszika, aki – igaz némi felnőtt segítséggel, s igencsak sajátos technikával, de – a zsákban futást is megoldotta.

A csapatokra várt még hullahoppozás, ugráló kötelezés, futás labdát pattogtatva, kötélhúzás, lángos evő verseny, s a régi népi játszószer, a mocsárjáró, amellyel olyannyira nem egyszerű közlekedni, hogy voltak, akik jó ideig meg sem tudtak moccanni, s még „Desszerték” is megelőzték őket.

1gyereknapA sokak támogatásával, segítségével megvalósított program igazi, önfeledt és vidám órákat jelentett a lányoknak, fiúknak, de láthatóan az anyukák, apukák és nagyszülők is igen jól érezték magukat a gyerekek kacaját hallva, örömét látva.

Köszönet a rendezvényhez, a lebonyolításához nyújtott támogatásért, segítségért Környe Község Önkormányzatának, a Környebányáért Alapítványnak, a Családsegítő Szolgálat és Gyermekjóléti Központnak, a Török Kft-nek, a Vértes Energetika Kft-nek, Szénási Juditnak, Horváth Marikának, Bozó Kucskár Anikónak, Papp Lajosnak, Czakó Józsefnének, Vida Lászlónénak, Mihály Zoltánnak és végül, de nem utolsó sorban Lendvai Virágnak, aki könyvekkel és ruhaneműkkel ajándékozta meg a gyerekeket.

3gyereknap 5gyereknap 6gyereknap 7gyereknap 8gyereknap 9gyereknap 10gyereknap 11gyereknap 12gyereknap 13gyereknap 14gyereknap 15gyereknap 16gyereknap 17gyereknap 18gyereknap 19gyereknap 20gyereknap 21gyereknap 22gyereknap23gyereknap

 

Megosztás