Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Ahol fény van, ott árnyék is van. A veszteség életünket végig kíséri születésünktől halálunkig. Veszteség lehet egy szerettünk elvesztése, de veszteségként élhetjük meg, ha kirepülnek gyermekeink, ha nyugdíjba vonulunk vagy elhagy a társunk. „Veszteségeink feldolgozása” címmel tart előadást október 19-én (péntek) 17 órától a környei Művelődési Házban Péter Melitta mediátor.

Az előadás résztvevői a veszteségek feldolgozásának megkönnyítéséhez kaphatnak támpontokat. A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 34/473-091 és a 30/646-2147-es telefonszámon lehet.

A felhők mögött mindig süt a nap!

 

Tájékoztatás kép- és videofelvételekkel kapcsolatos adatkezelésről

Tájékoztatjuk, hogy a rendezvényen kép- és videofelvételek készülnek, amelyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek a felvételen szereplő személyek, s amelyeket az alábbi médiafelületeken tervezünk nyilvánosságra hozni:

www.kornye.hu, www.facebook.com/Művelődési-Ház-Környe, www.facebook.com/tatabanyaestersege, www.kemma.hu, 24 Óra, Környei Hírhozó, Környei Közösségi Televízió, Körzeti Televízió, www.youtube.com/Környei Közösség

A rendezvény területére történő belépéssel (ráutaló magatartás) jelen tájékoztatást tudomásul véve hozzájárul, hogy kép- illetve videofelvétel készülhet Önről, amelyet nyilvánosságra hozhat a felsorolt médiafelületeken a rendezvény szervezője.

Az adatkezeléssel, valamint az ahhoz fűződő jogaival kapcsolatban bármikor kérhet tájékoztatást alábbi elérhetőségeinken, továbbá kérheti, hogy azokat a felvételeket, amelyeken felismerhető vagy beazonosítható ne hozzuk nyilvánosságra, illetve kérheti a megjelentetett felvételek fenti médiafelületekről történő eltávolítását, törlését.

Adatkezelő: Környe Község Önkormányzata – Művelődési Ház, 2851 – Környe, Alkotmány u. 1., e-mail: muvhaz@kornye.hu, tel.: 34/473-091

Személyes adatai védelméhez fűződő jogai megsértése esetén további jogorvoslati lehetőségért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) fordulhat, alábbi elérhetőségein: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c. tel.: +3613911400, ugyfelszolgalat@naih.hu, www.naih.hu

Megosztás