Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

bublovicsA nála idősebbek és rutinosabb versenyzők között is ragyogóan helytállt az eltelt időszakban Bublovics István, a Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Művészeti Iskola 2a osztályos diákja, a Tatabányai Vízmű Sport Egyesület úszó szakosztályának versenyzője. A tehetséges sportoló négy megmérettetésen gyarapította érmeinek számát.

A sort Tatabányán a Komárom-Esztergom megyei Bajnokság második fordulója nyitotta, ahol 50 m hát- és 50 m gyorsúszásban is aranyérmet szerzett, míg a 200 m váltó után a dobogó második fokára állhatott. A diákolimpia területi megmérettetésén, szintén a megyeszékhelyen 50 méter mellen arany-, 50 méter gyorsúszásban ezüstérmet szerzett, ráadásul a nála egy esztendővel idősebbek korosztályában. Az esztergomi megyei döntőről az 50 m mellúszás után ezüstéremmel térhetett haza, 50 m gyorsúszásban a harmadik helyen végzett.

13 úszóklub 242 versenyzője részvételével rendezték meg a Mikulás kupát Tatabányán, ahol a nagy esélyes budapesti klubok és igen nehéz mezőny miatt edzői a 6. helyezést is kétségesnek tartották, de ő rácáfolt az aggodalmakra: 50 mellúszásban és 50 m hátúszásban is ezüstérmet szerzett.

Gratulálunk az ifjú úszónak!

Megosztás