Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

18alsósokAz ősz színei és a kellemes napsütés kirándulásra csábította az iskola alsó tagozatos tanulóit. Szeptember 8-án az aprónép nagy hátizsákokkal indult gyalogtúrára Nagytagyospusztára, s bár az út hosszú volt és fárasztó, a baráti csevegések hangulatossá tették a sétát.

Célhoz érve előkerültek az elemózsiák és a frissítő italok. Pihenő után a Tanító nénik a „játék állomásokon” különböző ügyességi feladatokkal várták a gyerekeket. Mindenki kipróbálhatta a zsákban futást, a padon járást labdavitellel tollasütőn, a labda-pattintó elkapó 17alsósokjátékot, s bizonyíthattak, ki az erősebb kötélhúzásban, ki a legügyesebb és leggyorsabb mocsárjárásban. A kirándulás remek alkalom volt a közösségek fejlesztésére, a hosszú út alatt a gyerekek megbeszélték a nyári élményeket, új barátságok születtek. A túra során a kicsik megismerhették a körülöttünk lévő erdő-mező növény és állatvilágát, a szántóföldön termesztett növényeket. Ezen az estén biztosan nem kellett álomba ringatni a kisdiákokat.

Köszönet a Környei Református Egyházközségnek, hogy az iskola rendelkezésére bocsájtotta a Vitéz Dinnyés Zsigmond Református Konferenciatelepet, a diákok és pedagógusok nagyon szép környezetben tölthették el a napot.

1alsósok2alsósok 3alsósok 4alsósok 5alsósok 6alsósok 7alsósok 8alsósok 9alsósok 10alsósok 11alsósok 12alsósok 13alsósok 14alsósok 15alsósok 16alsósok19alsósok

Megosztás