Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

10gyereknapSzélforgót, csillámporos díszeket, hurkapálca végén táncoló pillangót, gyöngyékszereket készítettek a gyerkőcök szombat délután a környei Művelődési Házban. Nagy volt a sürgésforgás, hiszen egy héttel a hivatalos gyermeknap előtt kínáltak igazán mesés programokat a legkisebbeknek a szervezők. A Vackor Bölcsőde és Óvoda munkatársai az idén is színes kézműves programokat állítottak össze a gyerekeknek, akik lelkesen készítették – hol szülői segítséggel, hol teljesen önálló fantáziával – a szebbnél szebb alkotásokat.

3gyereknapAz Agora Sárkovács Szakkör Jakab Erzsivel hatalmas agyagtömbbel érkezett Környére. A korongon tálkák, edénykék születtek Szandra segítségével. Az asztalnál pedig a díszítés és minden más gyúrható apróság készült. A bemutató foglalkozás nagy sikert aratott.

Hajmáné Kalocsai Éva a könyvtárban igazi klasszikus mesékkel várta a gyermekeket. A diavetítés azonban a szülőkből is előcsalta a nosztalgiázás kedvét és sorra kérték az emlékezetes meséket. Így Éva a gépbe fűzte és felolvasta az Öreg néne őzikéje történetét, mesélt a két bors ökröcskéről, de a tücsök és a hangya tanulságos életére is sokan voltak kíváncsiak.

A gyermeknapi programokon százhúsznál is több gyerkőc vett részt, bár a Művelődési Ház vezetőjével, Schweininger Ilonával nem vállalkoztunk a pontos számolásra, nagy volt a mozgolódás, mindenki megtalálta a neki tetsző programokat és a helyszín 7gyereknapbarátkozásra, fogócskázásra is kitűnő alkalmat kínált. A Hókirálynő meseszínpad mindeközben előadásra készült. Az időjárást megtréfálva a „Tavasztündér mosolya” című zenés mesejátékot adták elő sok kislány nagy örömére, akik be is öltöztek a tündéri jelmezekbe. Csillogó szemekkel, büszkén mutatták egymásnak a testfestésen varázsolt mintákat.

31gyereknap 1gyereknap 2gyereknap 4gyereknap 5gyereknap 6gyereknap 8gyereknap 9gyereknap 11gyereknap 12gyereknap 13gyereknap 14gyereknap 15gyereknap 16gyereknap 17gyereknap 18gyereknap 19gyereknap 20gyereknap 21gyereknap 22gyereknap 23gyereknap 24gyereknap 25gyereknap 26gyereknap 27gyereknap 28gyereknap 29gyereknap

 

Megosztás