Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

tükörlopAlig három hónapja helyeztette ki az önkormányzat a Tatai és a Gagarin utca sarkához azt a közlekedési tükröt, amely biztosította a rálátást az addig beláthatatlan útszakaszokra. Azokon az útrészeken már több kisebb és súlyosabb baleset is történt, ezért az arra közlekedők örömmel fogadták az anyagi értékben nem túl jelentős, ám a közlekedés biztonságát annál inkább elősegítő fejlesztést.

tükörlop_02Valakinek, de inkább valakiknek azonban mégis bánthatta a tükör a szemét, mivel keddre virradóan ellopták. A többes szám azért feltételezhető, mert nem lehetett egyszerű mutatvány a mintegy 2,5 méter magas oszlopról leszerelni. Az önkormányzat természetesen feljelentést tett ismeretlen tettes ellen és a tükröt is igyekszik mielőbb pótolni.

tükörlop_03Az esetet Beke László polgármester elgondolkodtatónak tartja, hiszen a közlekedési tükör magánfelhasználásban nemigen hasznosítható, az elkövetőknek annyit azonban sikerült elérniük, hogy az újabb kihelyezéséig a környéken lakók és arra közlekedők ismét bosszankodhatnak a beláthatatlan szakaszok miatt.

Megosztás