Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

40környe-03.15délutánBár egy nyomvonalon már járhatóak a Környére bevezető utak, a Helyi Védelmi Bizottság ara hívja fel mindenki figyelmét, hogy a közlekedési tilalomra vonatkozó határozat továbbra is érvényes. A bizottság nyomatékosan kéri, hogy senki ne induljon útnak, mert jelenleg is tart az utakon rekedt autók mentése és a közlekedők akadályozzák a munkálatokat, illetve több autós is az árokba csúszott.

A Vértes Volántól megtudtuk, hogy a járatai a péntek este összeállított tervek szerint indultak el ma reggel. Több vonalon is közlekednek már a helyközi járatok. Az oroszlányi térség kivételével mindenhol sikerült előrelépni a menetrend tekintetében. Az oroszlányi ipari parkba, dolgozókat szállító autóbusz a reggeli munkakezdésre elindult. A vertesvolan.hu honlapon folyamatos frissítéssel, táblázatban olvasható, mely járat közlekedik, még ha módosított útvonalon is. A szolgáltató zöld jelzéssel látta el a már működő vonalakat, míg pirossal azokat, amelyek az útviszonyok miatt még nem közlekednek.

Késésekre, kimaradásokra még mindig lehet számítani, főként a helyközi vonalakon. A reggeli jegesedés miatti balesetek, árokba csúszások, valamint a még korábban az utakon hagyott járművek továbbra is nehezítik a közlekedést.

A hétvégén a munkaszüneti napra érvényes menetrend szerint közlekednek az autóbuszok.

 

 

Megosztás