Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Két tonna 80 kiló mirelit burgonyakockával és 100 kg panírozott halburgerrel indult útjára szerdán két kisteherautó a tatai Seafood Trade Kft. üzeméből, hogy gazdagabbá varázsolja baji, környei, tatabányai és tatai rászoruló családok karácsonyi, ünnepi asztalát.

A cég már nem először jótékonykodik, s a két autóval érkező Svétecz László környei önkormányzati képviselő és Németh Attila, a Samaritanus Alapítvány elnöke sem először fogott össze, hogy segítsen nehéz sorsú embereken.

Ők már jó tíz esztendeje működnek együtt a szegényebb körülmények között élők segítése érdekében, a Seafood Trade Kft karácsonyi felajánlása kapcsán pedig értelemszerűen adódott ismét, hogy közösen gondoskodjanak az ajándék elszállításáról és szétosztásáról.

A társaság mostani adományának összértéke eléri a 900 ezer forintot, s a tulajdonostársak – érthetően – elsősorban saját lakhelyük hátrányos helyzetű családjain igyekeztek segíteni. Így érkezett Bölcs Szabolcs révén Bajra, Terjéki Attilának köszönhetően Tatára, s Eichardt Tihamér szülőhelyére, Környére és külterületeire az ajándékból, de a jelentős mennyiségből bőven jutott Tatabányára is.

 

Megosztás