Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Ellopták a Télapót- HEMO 007Teltházas előadással ünnepelhette a HeMo Musical Stúdió szombaton Környén új produkciója, az „Elveszett a Mikulás!” ötödik színre lépését, miután Oroszlányban már négy alkalommal hasonló sikerrel mutatta be.

Bizony még a pótszékek is elkeltek szombat délután a környei Művelődési Házban, ahol a HeMo Musical Stúdió a Silhouette balett táncosainak közreműködésével varázsolták el Hegyi Mónika új zenés mesejátékával a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A történet szerint a gonoszok a vasorrú banya irányításával elrabolják Mikulást, hogy soha többé ne nevessenek és ne tapsoljanak a gyerekek a Télapó ünnepségeken.

Ellopták a Télapót- HEMO 005Ez persze tűrhetetlen! A két kobold, no és a Kék manó irányításával összefognak a mesék hősei: Hófehérke, a Hupikék Törpikék, Pochahontas, a Kölyök, Jázmin hercegnő, Aladdin, Maugli, Pumukli és a többiek, hogy kiszabadítsák. Ehhez a közönség soraiban ülő gyerekektől is segítséget kérnek, hiszen együtt biztosan sikerülni fog. És ha kalandosan is, de sikerült!

Hegyi Mónika gyerekeknek szóló interaktív darabja ragyogóan ötvözte a régebbi korok és a jelen meséit, nem szűkölködött fordulatokban, s egyáltalán nem utolsó sorban maguk a nézők is főhősökké válhattak. Így ragadta a gyerekeket magával a történet, hogy még napokig felemlegethessék fantasztikus meseélményeiket, s azt, hogy ők is segítettek kiszabadítani a Mikulást.

Ellopták a Télapót- HEMO 003 Ellopták a Télapót- HEMO 011 Ellopták a Télapót- HEMO 015 Ellopták a Télapót- HEMO 019 Ellopták a Télapót- HEMO 020 Ellopták a Télapót- HEMO 021 Ellopták a Télapót- HEMO 022 Ellopták a Télapót- HEMO 026 Ellopták a Télapót- HEMO 029 Ellopták a Télapót- HEMO 032 Ellopták a Télapót- HEMO 035 Ellopták a Télapót- HEMO 042Ellopták a Télapót- HEMO 043

Megosztás