Slider

Üdvözöljük Környén!

2851 – Környe, Alkotmány u. 2. | telefon: 34/573-100 | kapcsolat: info@kornye.hu

Pihenéssel, valamint a Nemzetiségi és Sörfesztiválra való felkészüléssel „zárta” a tanévet a Környei Mazsorett Csoport a környebányai Erdei Iskolában, ám valójában szó sincs „zárásról”, hiszen a nyáron még számos fellépés vár rájuk.

De akár a „pihenés” szót is tehettük volna idézőjelbe, hiszen természetesen próbákkal, a koreográfiák elsajátításával, gyakorlásával teltek a napok, bár a hőség miatt nem olyan mértékben, mint ahogy eredetileg Laczóné Friedrich Rita tervezte.

A rendkívüli időjárás okán, s hogy ne csak próbákkal teljenek a mazsótábor napjai, vezetőjük Auer Mónika hathatós segítségével számos szórakoztató, igazi nyári kínálattal kedveskedett a lányoknak: a programban szerepelt mozi, uszoda, esténként pedig karaoke party során csillogtathatták meg énektehetségüket. A csoport tagjai egyébként már készültek a táborra: papírt gyűjtöttek, hogy a szülők pénztárcáját ne terheljék meg a szabadidős elfoglaltságok árai, s szorgosságuknak köszönhetően, amolyan jutalomként került a mozi is a programok sorába.

S hogy milyen élményekkel gazdagodtak a mazsósok, arról meséljenek ők maguk:

Bartus Eszter: Ezen a héten nagyon jó volt minden. Kedden moziban megnéztük a „Hófehér és a vadászt”, nagyon jó film volt. Minden nap próba volt reggeli után és késő délután is, ami azért volt jó, mert sikerült megtanulni az új koreográfiákat és a nehezebb lépéseket, dobásokat. Esténként karaoke party és verseny volt, amit a Pribéli Réka és Rita nyertek. Sokat nevettünk egymáson…

Szendi Alina: Tetszett a mozi és az uszoda is, az uszodában nagyokat vízi-csatáztunk, amibe a Rita is szívesen beszállt. Mozi után elvitt minket fagyizni, ami nagyon jólesett ebben a melegben. A táncokban is sokat haladtunk, de azért van még mit tanulnunk. Az is vicces volt, amikor a Rita este megijesztett minket, mert mi a lányokkal egész nap rémtörténeteket meséltünk egymásnak. Kár, hogy ilyen gyorsan eltelt ez az öt nap. Remélem, többször is jöhetek ide.

Megosztás